Arena

Arena

+ support Gabriel
  • Zaal open: 19.30
  • Aanvang: 20.30
  • Voorverkoop: 30,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 31,-
Bestel tickets

Informatie

Arena is niet meer weg te denken uit het progressieve rocklandschap. De band draait al sinds de jaren '90 mee en levert sindsdien bijna jaarlijks een album af. Vorig jaar presenteerde Arena hun nieuwste exemplaar "Double Vision" in de Boerderij. Deze band weet hoe stevige neo-prog hoort te klinken.

Arena is één van die bands die al jaren de Boerderij vereren met een concert wanneer er een nieuw album verschenen is. De band bestaat uit Mick Pointer (ex Marillion) – drums, Clive Nolan (Pendragon) – Keyboards, John Mitchell (Lonely Robot, Frost*, It Bites) – gitaren, Kylan Amos – Basgitaar en Paul Manzie – vocalen.

Voorprogramma

Gabriel

Gabriel is een zanger, muzikant, schrijver en producer uit Buenos Aires, Argentinie. Hij was leadzanger en producer van de Argentijnse prog-band Bad Dreams en werkte samen met Steve Rothery (Marillion) en Clive Nolan (Pendragon, Arena). Hij trad op als openingsact voor Steve Hackett en op verschillende festivals, waaronder Progstock en Cruise to the Edge. Momenteel is Gabriel de zanger van In Continuum. De band bestaat uit voormalige leden van Sound of Contact; Dave Kerzner, John Wesley en Matt Dorsey, en Nick D’Virgilio, Marco Minnemann en Randy MacStine. In 2018 besloot Gabriel zijn solocarrière te lanceren en dit jaar komt zijn debuut soloalbum “New Life” uit.

Bekijk programma