Antimatter

Antimatter

Official Release Party + Special Guest Daniel Cardoso
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 24,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 25,-
Bestel tickets

Informatie

Antimatter is een melancholische, progressieve rockformatie uit Liverpool. De band onder leiding van Mick Moss draait inmiddels alweer ruim 20 jaar mee en is niet meer weg te denken uit het Britse proglandschap. Antimatter heeft inmiddels zes albums op haar naam staan. De fans hebben even geduld moeten hebben, maar de officiële release party van hun zevende exemplaar "Black Market Enlightenment" vindt dit najaar plaats in de Boerderij!

De Britse formatie Antimatter werd in 1997 opgericht door Mick Moss en Duncan Patterson, de voormalige bassist van Anathema. De muziek wordt gekenmerkt door melodische zang, prachtige gitaarpartijen en onheilspellende synthesizers. Patterson en Moss brengen samen drie albums uit: “Saviour” (2001), “Lights Out” (2003) en “Planetary Confinement”(2005). Vlak na het uitbrengen van het derde album verlaat Patterson de band. Mick Moss zet het project voort. Eerdere albums als “Fear Of A Unique Identity” (2012) en “The Judas Table” (2015) kregen lovende recensies, dus de verwachtingen voor de nieuwe plaat zijn hoog!

Foto: Bert Treep.

Voorprogramma

Daniel Cardoso

Special Guest tijdens deze show is multi-instrumentalist Daniel Cardoso. Hij is onder meer bekend van zijn werk met Anathema. Cardoso is veelzijdig en als producer werkte hij samen met Anneke van Giersbergen, Head Control System, Ava Inferi, Angelus Apatrida, Heavenwood en vele anderen. Momenteel is hij op tour met Anathema tijdens hun unieke ‘Ambient Acoustic Tour’.

https://www.daniel-cardoso.com/