Another Journey (AFGELAST)

×

Dit concert kan helaas niet doorgaan wegens de maatregelen genomen door de regering betreffende het Coronavirus. Kaartkopers ontvangen een mail van Ticketmaster. We gaan op zoek naar een nieuwe datum! Door de vele verplaatsingen wordt dit 2021. We houden jullie op de hoogte!

Another Journey (AFGELAST)

The Perry Years
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: 19,-

Informatie

Another Journey through time! Another Journey is The Ultimate Journey Tribute Band. Ze nemen je in twee gedeeltes mee op een muzikale reis: het tijdperk tot 1980 met toetsenist Gregg Rolie en de periode 1981 tot 1996 met toetsenist Jonathan Cain.

Journey, de gekroonde koningen van de westcoast AOR rock, is de eerste hardrockband die een jaar lang de eerste plaats bezette in de Amerikaanse Billboard Top 100 om vervolgens plaats te moeten maken voor Michael Jackson’s “Thriller”. Songs met arrangementen die zich kenmerken door ijzersterke melodielijnen, muzikale virtuositeit en veelzijdigheid. Klassiekers, veelvuldig voorzien van meerstemmige vocalen en voldoende ruimte voor de individuele uitspattingen van de bandleden. Journey, met de onmiskenbare stem van zanger Steve Perry, de hemelse gitaarpartijen van Neil Schon, de onuitputtelijke keyboardklanken gestuwd door een op blues geschoolde ritmesectie.

Bekijk programma