Anima Mundi (Afgelast)

×

Het concert van Anima Mundi dat zou plaatsvinden op 20 april is helaas afgelast. Vanwege tegenvallende kaartverkoop is in overleg met de band besloten om het optreden te annuleren. Gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd via Ticketmaster. Klik hier voor meer informatie.

Anima Mundi (Afgelast)

Progressive & Symphonic rock from Cuba
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 20,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 22,-

Informatie

Anima Mundi is opgericht in 1996 door 5 vrienden van het conservatorium. De band combineert symfonische rock met Keltische en traditioneel Cubaanse invloeden in haar muziek. Progressieve/symfonische rock met grenzeloze passie, dynamiek en temperament.

Met hun derde album ‘The Way’ uit 2010 nestelde de band zich aan de top. Anima Mundi wist menig liefhebber te overweldigen. Het album voerde in verschillende landen wekenlang de progressieve hitlijsten aan en de band kon rekenen op de aandacht van veel radiostations. In 2011 was de eerste Europese tour een feit. De live optredens werden met groot enthousiasme ontvangen. In 2016 verscheen het vijfde studio album “I me myself” dat ook weer zeer goed ontvangen werd door de vakpers en publiek. Drie maal behaalde Anima Mundi – met “The Way” “The Lamplighter” en “I me myself” – de award voor de beste rock CD van het jaar van Cubadisco (Cuban Grammy) georganiseerd door Cuban Institute of Music. Ook in 2018 zal Anima Mundi weer nieuw werk ten gehore brengen.