Alanis!

Alanis!

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Geniet van heerlijke festival-nummers als Thank You en You Learn. Beleef de jaren 90 opnieuw met You Oughta Know, Hand In My pocket, All I Really Want, Ironic en Head Over Feet. Laat je raken door nummers als That I Would Be Good, Mary Jane, Perfect, Not As We en Uninvited. Geniet van Alanis!

Alanis! is een tribute van een groep ervaren muzikanten die met passie en muzikaliteit de geweldige pop-rock tunes van Alanis Morissette neerzetten.

Uit liefde voor de muziek en teksten van Alanis Morissette besloot zangeres Anne van Buuren om een Alanis Morissette Tribute op te starten. Anne speelde al jaren met deze gedachte en in het najaar van 2014 was hét moment voor dit project. De juiste bandleden waren snel gevonden en meteen enthousiast om hieraan mee te werken.

Het resultaat is adembenemend. De muziek van Alanis Morissette wordt zo zuiver neergezet, dat de essentie wordt gevangen die Alanis Morissette met haar nummers creëert. Breekbaar, puur, krachtig, sfeervol. Maar vooral met de liefde en aandacht voor de woorden, de muziek en de artiest. De naam voor dit project zegt daarom genoeg: Alanis!

Bekijk programma