ACE Harvest Tour

ACE Harvest Tour

Neil Young Tribute Band
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: Gratis
  • Dagkassa: Gratis

Informatie

Coverband ACE staat voor Acoustic Cover Experience. Ze zijn een trio en spelen bekende en onbekende covers akoestisch unplugged van artiesten zoals Neil Young, Eric Clapton, Beatles, Stones en John Mayer.

ACE speelt regelmatig op straat zoals op diverse locaties in Katwijk tijdens het Noordzee Zomerfestival. Al snel vielen de akoestische uitvoeringen van bekende Neil Young nummers op. Nu speelt ACE een uur lang NEIL YOUNG op een manier dat het publiek het gevoel krijgt met Uncle Neil aan het kampvuur te zitten.

Deze winter gaat ACE op Tour, en spelen ze veel nummers van de LP Harvest waarmee Neil Young in 1972 doorbrak als soloartiest. Deze akoestische Neil Young tribute wordt aangevuld met een verwarmende collage van akoestisch uitgevoerde top 2000 hits waarbij Clapton, Stones, Beatles Tom Petty, Dylan, Golden Earring en vele anderen niet zullen ontbreken

ACE komt uit Wassenaar en Katwijk aan Zee en bestaat uit: Marco den Engelsman: zang, gitaar en mondharmonica; Wim Koenen: percussie en zang; Peter Verdult: Gitaar.