RPM & JUA

RPM & JUA

Rock with a slice of pop!
  • Doors open: 14:00
  • Start: 14:30
  • Presale: Gratis
  • At the door: Gratis

Information

Met de Haags / Westlandse band RPM wordt het een avondje rocken in het Podiumcafé van de Boerderij!

Met de muzikale ervaringen uit eerdere bands als Gemstone, Natha Lee, Rocksville en Quattrovox maken Raymond Vogelaar en Mike Delta hun doorstart, maar gooien ze het wel over een andere boeg. Sterke zanglijnen, geschreven vanuit een akoestische basis, en voor de ritmesectie aangevuld met drummer Peter van der Lelij en bassist Saro Pulvirenti.
En vanuit de gedachte “wat goed is komt snel”, ontstaan er binnen acht weken ook acht liedjes!
Hun invloeden? Denk aan Muse en Coldplay, Mr. Big, Guns n’ Roses en Pearl Jam, en qua tekst ook David Bowie en zelfs Rammstein. Hun slogan “Rock with a slice of pop!”past volgens eigen zeggen bij het eigen werk wat ze zo graag maken.

R|P|M staat voor: Rosario Pulvirenti Junior – Basgitaar (o.a. Headlife en Quatrrovox), Raymond Vogelaar – Gitaar & backingvocals (o.a. Gemstone, Natha Lee, Rocksville en Cold Case), Peter van der Lelij – Drums (o.a. Scallywag, Divine Rebellion en Skinner), Mike Delta – Leadvocals & effects (o.a. Cold Case en Quattrovox)

Support acts

JUA-MUSIC

Na een korte onderbreking om even wat kleine sterren aan het firmament toe te voegen, is JUA weer klaar om on stage te gaan.

Tegenwoordig vult JUA haar repertoire van Swahili rock en Arabische ballads aan met Nederlandstalige poëtische klanken. Er is duidelijk een nieuw geluid ontstaan. Naast country en folk invloeden is de oude Haagse rocksound toch ook nog steeds duidelijk te horen. Van huiskamers tot festivalpodia en van theaterzalen tot clubhuizen……JUA straalt.

JUA betekent ‘de zon’ in het Swahili. Energie, warmte en kleur. Houd deze termen vast en geniet van de kleurrijke dynamiek bij JUA.

De band bestaat uit: Mike: percussie en drums, Dennis: bas en akoestische gitaar, Freek: lead gitaar en zang, Marjolein: slaggitaar en zang.

http://www.jua-music.nl
Check Programme