Kaptana

Kaptana

Dowtown District & Luc Groen
  • Doors open: 19:30
  • Start: 20:30
  • Presale: Gratis
  • At the door: Gratis

Information

Kaptana is een powerduo uit Zoetermeer en bestaat uit twee broers. Ze spelen ‘dirty blues rock’ vol riffs, fuzz en dreunende drums.

Geïnspireerd door hedendaagse Amerikaanse powerduos trekken de heren er op uit om de voetjes van de vloer te krijgen. Bij vlagen tapt de band uit de vaten van oude bluesbazen als Willie Dixon en Howlin’ Wolf, maar dan vol gas. Ze zijn maar met z’n twee, maar spelen voor vijf. Na optredens van Wageningen tot Den Haag is het tijd om de boel thuis te brengen voor de releaseparty van de ’12 Hours EP’. De EP is alvast te beluisteren op alle gangbare streamingdiensten:

Support acts

Dowtown District

Downtown District is een jonge, verfrissende punkrockband uit Leiden. Sinds de oprichting op 15 juni 2017, zijn ze geïnspireerd door bands als Green Day, Blink-182 en Sum 41, alleen meer met het geluid van een stervende walrus.Wilde drums, scherpe riffs en grove teksten is wat je kunt verwachten van deze snotneuzen. Het ‘selftitled’ debuut album is sinds 20 April 2018 te streamen op Spotify!

Luc Groen

Luc Groen zou je kunnen kennen van Magnavox Radio. Maar naast frontman van deze indie-formatie is Luc ook schrijver van kleine, herkenbare liedjes. Na deze pareltjes vooral met vrienden en familie gedeeld te hebben, al dan niet tijdens huiskamerconcerten, is het nu tijd om de liedjes met de rest van de wereld te delen. Gewapend met zijn gitaar en zijn engelenstem komt Luc voor het eerst in het openbaar zijn persoonlijke chansons ten gehore brengen. Denk een beetje Nick Drake, een vleugje Thom Yorke en wat Jeff Tweedy en je hebt een aardig idee van wat Luc ons komt laten horen.

Check Programme