Fancy Blue

Fancy Blue

Support: Kookaburraband
  • Doors open: 14:00
  • Start: 14:30
  • Presale: Gratis
  • At the door: Gratis

Information

Fancy Blue speelt pop, rock en bluescovers. Hun repertoire strekt zich uit van Bessie Smith tot Amy Winehouse, en van BB King tot Anouk, en als icing on the cake geeft de band ook nog een eigen draai aan de songs die ze coveren.

Fancy Blue bestaat uit vijf bandleden, Carien (zang), Maarten (leadgitaar en bluesharp), Frits (slaggitaar en zang), Chris (basgitaar) en Koos (drums). Naast het uitgebreide cover repertoire is Fancy Blue sinds kort een nieuwe uitdaging aangegaan: het schrijven van eigen nummers. Hun allereerste, ‘Let it Go’, brengen ze deze middag natuurlijk ten gehore!

Als support nemen ze een bevriende band uit Haarlem mee: de Kookaburraband. Zin in een zondagmiddagdrankje en -dansje? Kom vandaag dan even langs in het Podiumcafé!

Support acts

Kookaburraband

De Kookaburraband is een 5-mans rockcoverband bestaande uit Chielie (zang), Frits de Haan (gitaar, bijzang), Pim Kruijt (gitaar, bijzang), Tjeerd Gunning (basgitaar) en Lester Brunt (drums), die zich richt op de wat minder voor de hand liggende rockcovers, van bijvoorbeeld de Allman Brothers Band, de Black Crowes, Cream, David Bowie, Eels, Live, Neil Young, Paul Weller, The Clash, The Who, Tom Petty and The Heartbreakers en Tragically Hip.

http://www.kookaburraband.nl
Check Programme