Vandenberg's MoonKings

×

Let op! De release van het album van Vandenberg’s Moonkings is uitgesteld en daarmee ook de tournee. Het concert van de band in Cultuurpodium Boerderij wordt daarom verplaatst van 22 september naar zaterdag 18 november 2017. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Vandenberg's MoonKings

Release Show
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 22,50 (excl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,50
Bestel tickets

Informatie

Na hun uitverkochte show in 2014 komt gitarist Adje Vandenberg met Vandenberg's MoonKings terug naar de Boerderij voor een speciale release show! Adje werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad 'Burning Heart'. Hij bevestigde zijn status als een van 's werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrock supergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst. Het multitalent exposeerde in prestigieuze galeries in binnen- en buitenland, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg om met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Vandenberg’s MoonKings bestaat uit Adje Vandenberg (gitaar), Jan Hoving (zang), Sem Christoffel (bas) en Mart Nijen (drums).

Bekijk programma