Riverside

×

Let op! Op vertoon van uw ticket voor het concert van Riverside in de Boerderij (25 mei) kunt u GRATIS het concert van Wolverine, Until Rain & Oddland op zaterdag 29 april bezoeken. Uw Riverside ticket wordt op 29 april bij de ingang gescand, vergeet dus niet om dit kaartje mee te nemen.

Riverside - Towards The Blue Horizon Tour

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 26,- (excl. servicekosten)
  • Dagkassa: 30,-
Bestel tickets

Informatie

Riverside is terug! Zoals de band zelf laat weten "2017 must be a better year. And we have to come back to life. But we won't, unless we come back to the stage...". Het is ons een groot genoegen om aan te kondigen dat Riverside dit jaar weer live zal spelen.

Tijdens de “Towards the Blue Horizon Tour” zal de band voor het eerst in de nieuwe bezetting live spelen met een gastgitarist, die de sound van Riverside laat klinken zoals hij hoort te klinken. Verwacht composities die nooit eerder live zijn gespeeld. De bandleden ervaren momenteel emoties die zij nog nooit eerder gevoeld hebben. Zij willen deze gevoelens samen met hun fans delen en de sound van Riverside machtiger laten klinken dan ooit. De dood van gitarist Piotr heeft de bandleden aangegrepen en verandert. Riverside is volwassener, serieuzer en meer ervaren.