Mystery

×

Let op! Het concert van Mystery is in overleg met de band verplaatst van zondag 20 augustus naar zaterdag 19 augustus. De reden hiervoor is de annulering van het Crescendo Festival in Frankrijk. Hierdoor is de band in de gelegenheid om op zaterdagavond in Zoetermeer op te treden. Zondag kun je dus lekker uitslapen en nagenieten! Gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Mystery

10th Anniversary of Beneath The Veil of Winter's Face
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 26,- (excl. servicekosten)
  • Dagkassa: 30,-
Bestel tickets

Informatie

De Canadese progressieve rockband Mystery werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. De band maakte in 2013 hun debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen. Sindsdien ontbreekt ons land niet aan Mystery's tourschema en hebben de sympathieke muzikanten een loyale fanbase opgebouwd.

De afgelopen jaren waren zeer succesvol voor Mystery. Hun album “Delusion Rain” (2015) kreeg lovende recensies en behaalde zelfs de eerste plaats in de jaarlijst van Progwereld. Vorig jaar was de show van Mystery één van de hoogtepunten van het Progdreams Festival. In 2017 is het 10 jaar geleden dat “Beneath The Veil of Winter’s Face”, Mystery’s derde studioalbum, werd uitgebracht. Uiteraard zullen ook andere fan favorites niet ontbreken. Een aanrader voor neo-prog liefhebbers van bands als Arena, Ayreon, IQ, en Frost*.

Bekijk programma