Incognito

Incognito

+ support Glad To Be Back
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 28,- (excl. servicekosten)
  • Dagkassa: 32,-
Bestel tickets

Informatie

Incognito is al bijna veertig jaar een vaste waarde in de internationale jazzwereld. Hun debuutalbum 'Jazz Funk' verscheen begin jaren '80 en sindsdien is de Britse band niet meer weg te denken uit disco, jazz en funk scene. Frontman Jean-Paul 'Bluey' Maunick is de motor achter deze succesvolle formatie. Hij is naast zanger ook gitarist, producer en componist.

In de beginjaren was Incognito vooral bekend in de Britse acid-jazz-scène, maar de hit ‘Always There'(1991) verwierf de band wereldwijde bekendheid. In 1992 scoorde Incognito een top 10-hit met de Stevie Wonder-cover ‘Don’t you worry ‘bout a thing’. Inmiddels heeft Incognito maar liefst 18 albums uitgebracht. Het nieuwste exemplaar ‘Amplified Soul’ (2014) bewijst dat de stem van Bluey na al die jaren nog niets van zijn glans verloren is.

Voorprogramma

Glad To Be Back

Glad To Be Back is een 10 koppige fusion/R&B/Soul formatie bestaande uit door-de-wol-geverfde muzikanten. De band speelt de minder herkenbare (maar niet minder dansbare) instrumentale en gezongen hits.

https://www.facebook.com/GladToBeBack/
Bekijk programma