Don Airey & Friends (Deep Purple)

Don Airey & Friends (Deep Purple)

+ support Dan Stennis Band
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 22,- (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 26,-
Bestel tickets

Informatie

Deep Purple toetsenist Don Airey is een levende legende. In 2015 vierde hij zijn 40-jarig jubileum met een geweldige show in de Boerderij en in het voorjaar van 2017 komt hij met zijn superband terug naar Zoetermeer. Verwacht een concert met highlights van Deep Purple, Rainbow, Black Sabath, Whitesnake en meer!

Tussen de tours met Deep Purple door zal Don Airey samen met drummer Darrin Mooney (Primal Scream, Gary Moore), bassist Laurence Cottle (Sabbath, Clapton, Cozy Powell, Gary Moore), zanger Carl Sentance (Geezer Butler, Krokus) en gitarist Simon McBride (Sweet Savage) een best of set spelen van de vele albums en bands waarmee hij samenwerkte, zoals Rainbow, Whitesnake, Ozzy en natuurlijk zijn huidige band Deep Purple. Don Airey neemt je mee op een reis door de geschiedenis van de classic rock.

Voorprogramma

Dan Stennis Band

De “Dan Stennis” Band is recent opgericht. De band rondom zanger Stan Verbraak speelt voornamelijk Jaren 80 Rock covers. Het geluid van de band past in de traditie van wereldacts zoals Europe, Bon Jovi, Van Halen, enz. Je waant je gewoon weer terug in the 80’s! De band bestaat uit: Stan Verbraak (Helloïse, Highway Chile, Stormbringer, 5150), Bart Doornbusch (Lead Balloon), Erik van Giesen (Spank !, SOT), Richard van Leeuwen (Rebelstar) en Maurice Laurijs (Lead Balloon).

https://www.facebook.com/DanStennisBand/?fref=ts