Deep & The Dudes

×

Let op! Het is niet mogelijk om kaarten voor Blues op zondag in de voorverkoop te kopen. Kaarten kunnen vanaf 14.00 uur worden gekocht aan de dagkassa op de dag van het concert en kosten 7,50 euro.

Deep & The Dudes

Blues op zondag
  • Zaal open: 14:00
  • Aanvang: 14:30
  • Dagkassa: 7,50

Informatie

Na een succesvolle periode van 6 jaar besloten The BluesCrowns een fantastische tijd af te sluiten en een nieuwe koers te zoeken. Het hoogtepunt van de band was de zevendaagse tour in Chicago-USA met o.a. twee optredens tijdens de 25-jarige jubileumeditie van het befaamde Chicago Bluesfestival met Liz Mandeville en Little Willie Littlefield. Vier ‘Crowns’ besloten al snel om een nieuwe richting te zoeken met een nieuwe sound onder de naam Deep & The Dudes. Met een grotendeels nieuw en prikkelend repertoire blijven karakteristieke en persoonlijke elementen herkenbaar.

Deep & The Dudes spelen een kolkende mix van ritmische garageblues, swing, Chicagoblues en 60-er jaren rhythm & blues in combinatie met moderne stijlen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor frontman Daan Prevoo (zang, mondharmonica, saxofoon en percussie) en gitarist Paul Voestermans wiens gitaarstijl prominent op de voorgrond staat. De voor de Dutch Blues Award genomineerde bassist Arno Vervest en drummer Sjaak Korsten vormen het rotsvaste ritmetandem van The Dudes. Het blueskwartet heeft inmiddels een behoorlijke live-reputatie opgebouwd waarbij muzikaal vakmanschap wordt gekoppeld aan een enerverend publieksshow. De band is inmiddels een graag geziene gast op festivals, clubstages en in bluesclubs.

Bekijk programma